מה זה אסאדו ולמה הוא מיוחד כל כך?
אסאדו בעצם מתייחס לשיטת הצלייה של הבשר וגם לנתח הבשר שבו משתמשים שהוא בדרך כלל יהיה נתח הצלעות כאשר שיטת ההכנה באסאדו מבוססת על צלייה שנמשכת לאורך שעות ויותר מכל בתנאים מאוד ספציפיים.
מה שמייחד במיוחד את האסאדו הוא משך זמן הצלייה אשר נמשך כ 6 – 7 שעות, דבר המעניק לבשר טעם ומרקם מאוד ייחודי ושונה ממה שאנו מכירים לרוב מצליית בשר רגילה. כמו כן הבשר תמיד ייעשה גם מעל גחלים ואף פעם לא בתנור כאשר את הבשר גם לא משרים בשום מרינאדה ולא מוסיפים לו שום תיבול על מנת לשמור על טעם טבעי ונקי של בשר.
למה לבחור בקייטרינג אסאדו של Wedding Production Group
כפי שציינו בכתבה, הכנת אסאדו דורשת מקצועיות וניסיון משום שטעות בצלייה ובשיטת ההכנה משפיעה ומשנה את הטעם בצורה מהותית, “Wedding Production Group” מתגאה ומתפארת בניסיון עשיר בתחום האסאדו כמו גם במספר רב של לקוחות מרוצים שיוכלו להמליץ עלינו – אז אם אתם רוצים קייטרינג אסאדו אותנטי באירוע הבא שלכם אנו נוכל לספק לכם את זה.