קייטרינג אסאדו

מקורו של האסאדו הוא בארגנטינה, כאשר אסאדו היא בעצם שיטת צלייה של בשר מעל לגריל פחמים. שיטת צליית האסאדו לאורך השנים התפשטה בעולם והפכה למעין אטרקציה או יותר נכון להיט בקרבם של הרבה חובבי בשר.
כיום בישראל קיימים ישנם לא מעט חברות קייטרינג המציעות תפריטי אסאדו למיניהם, אך חשוב לפני שבוחרים חברת קייטרינג אסאדו חשוב מאוד להבין שבשביל לעשות אסאדו טוב ובדרך הנכונה והאוטנטית חשוב להחזיק בציוד מקצועי שמתאים לזה.
מעבר לזאת, חשוב שמי שמכין את הבשר יהיה מיומן, בעל ידע בנתחי הבשר ובשיטות העשייה שלהם – את כל זה אתם תוכלו בדיוק למצוא אצלנו ב"חוויה בטעמים", לנו יש את הציוד המקצועי ואנו משתמשים בבשר טרי איכותי אשר נצלה על ידי אנשי מקצוע בלבד כפי שצריך להיות בקייטרינג אסאדו איכותי.

 

 

מה זה אסאדו ולמה הוא מיוחד כל כך?

אסאדו בעצם מתייחס לשיטת הצלייה של הבשר וגם לנתח הבשר שבו משתמשים שהוא בדרך כלל יהיה נתח הצלעות כאשר שיטת ההכנה באסאדו מבוססת על צלייה שנמשכת לאורך שעות ויותר מכל בתנאים מאוד ספציפיים.

מקורו של האסאדו הוא מתרבות האוכל הארגנטינאית אך הוא התפשט בכל דרום אמריקה ולאורך זמן ניתן למצוא את שיטת האסאדו במדינות רבות ברחבי העולם.
בעת הצלייה עצמה, אחד הדברים החשובים ביותר הוא לדעת לשמור על המרחק הנכון של הבשר  מהגחלים על מנת להבטיח שהצלייה תוכל להימשך לאורך זמן בלי לייבש או לשרוף את הבשר – לכן נהוג להשתמש בגריל צלב אשר מאפשר לתת מרווח נכון בין הבשר עצמו לבין הגחלים וכמובן איש מקצוע שיידע כיצד לצלות את הבשר.

מה שמייחד במיוחד את האסאדו הוא משך זמן הצלייה אשר נמשך כ 6 – 7 שעות, דבר המעניק לבשר טעם ומרקם מאוד ייחודי ושונה ממה שאנו מכירים לרוב מצליית בשר רגילה. כמו כן הבשר תמיד ייעשה גם מעל גחלים ואף פעם לא בתנור כאשר את הבשר גם לא משרים בשום מרינאדה ולא מוסיפים לו שום תיבול על מנת לשמור על טעם טבעי ונקי של בשר.

 

למה לבחור בקייטרינג אסאדו של חוויה בטעמים
 

כפי שציינו בכתבה, הכנת אסאדו דורשת מקצועיות וניסיון משום שטעות בצלייה ובשיטת ההכנה משפיעה ומשנה את הטעם בצורה מהותית, "חוויה בטעמים" מתגאה ומתפארת בניסיון עשיר בתחום האסאדו כמו גם במספר רב של לקוחות מרוצים שיוכלו להמליץ עלינו – אז אם אתם רוצים קייטרינג אסאדו אותנטי באירוע הבא שלכם אנו נוכל לספק לכם את זה.

לפרטים נוספים ו/או לפגישת ייעוץ ללא התחייבות השאירו פרטים: